Hyg dig med golfvennerne efter en dejlig dag på golfbanen

Hyg dig med golfvennerne efter en dejlig dag på golfbanen

Når golfbolden er trillet i hul nummer 18, er det tid til at få sig en hyggelig aften med golfvennerne. Det er vigtigt, at man slutter en god dag ordentlig af med et dejligt måltid mad, et par gode flasker vin og måske endda et spil kort i golfklubbens klubhus.

Det perfekte udendørsmåltid

Det er ikke sikkert, at jeres klubhus har et veludstyret køkken. Måske har I slet ikke et klubhus. Men det er der råd for. I kan nemlig med fordel gå sammen og anskaffe jer en grill. På den måde vil I kunne blive ude i det gode vejr og nemt tilberede et meget lækkert måltid mad.

Skal det være endnu nemmere, kan I anskaffe jer en morsø forno pizzaovn. Den behøver kun almindeligt brænde som optænding, og så kan I ellers tilberede delikate pizzaer til hele flokken. I begge tilfælde kan det være en god ide at anskaffe sig noget godt grillbestik.

Når det skal være nemt

Ligegyldig om I vælger at anskaffe en grill eller en pizzaovn til jeres udendørs måltid, så er det vigtigt, at I sørger for, at alle ingredienser er nemme at håndtere. Især hvis I ikke har mulighed for at gå i køkkenet undervejs.

Hvis I griller, kan det være en fordel, hvis I hver især medbringer forskellige retter til måltidet, og opbevarer det i en køletaske mens I spiller. Én kan tage kartoffelsalat med, en anden kan tage kødet med, og en tredje kan tage vinen med. På den måde får I også fordelt opgaverne, så det ikke ender med kun at være den ene af jer, der skal stå for det hele.

I tænker måske, at pizzabagningen er umulig uden adgang til køkkenet, men her er det muligt at købe færdigrullet dej, som nemt kan rulles ud. Så mangler I bare fyldet, og her kan det igen være en fordel, hvis I hver især medbringer det, som I synes er lækkert på en pizza. Så kommer der noget for enhver smag.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.