5 sportsaktiviteter du kan lave på blå mandag

5 sportsaktiviteter du kan lave på blå mandag

Savner du inspiration til noget sportsligt, du kan lave på din blå mandag, har vi her samlet et par gode bud på ting, du kan foretage dig på denne dag, som har noget sport over sig.

Har du endnu ikke fundet den rette konfirmationskjole til din store dag, kan du kigge på konfirmationskjoler København her.

Spil golf

Det første af vores bud er, at du kan tage ud og prøve at spille golf. Der er mange golfbaner rundt omkring i Danmark, så der er med garanti også en bane i nærheden af, hvor du bor.

Det er nemt at komme til at prøve golf, og du kan med fordel tage et par venner med og se, hvem der er bedst til at slå bolden længst.

Prøv fodboldgolf

Hvis du gerne vil kombinere fodbold og golf, kan du jo oplagt vælge at gøre det i fodboldgolf. Fodboldgolf hitter mere og mere i Danmark, og der er flere og flere baner rundt omkring.

Fodboldgolf er heller ikke så dyrt, så du kan nemt komme til at spille en runde, uden at du skal betale mange penge for det.

Tag ud at klatre

Hvis du er vild med at klatre, er det jo oplagt at bruge denne fridag på at tage ud at klatre. Du kan enten vælge at tage i en klatrehal, eller du kan tage ud på en klatrebane. Du kan også vælge at hyre en instruktør, hvis du har behov for det.

Klatring er også noget, du sagtens kan lave med dine kammerater. Det er hårdt, men det er fedt, når du først kommer til tops på den bane, du har prøvet på at bestige i lang tid. Det kan du godt glæde dig til, uanset om du har prøvet det før eller ej.

Paddle tennis

Noget nyt der er kommet til Danmark er paddle, som virkelig også er værd at prøve, hvis du endnu ikke har gjort det. Der er kommet en lang række baner rundt omkring i landet, og det er meget nemt at lære at spille.

Det er en god blanding af squash og almindelig tennis, og alle kan være med til at spille det. Det kræver bare tre andre kammerater, så kan du være i gang med at spille. Du kan nemt booke en time på den lokale bane, hvor du som regel også kan leje bat, bolde og hvad du ellers har behov for.

Stå på skøjter

Kunne du godt tænke dig at stå på skøjter, kan du jo med fordel finde dig en skøjtehal, som du kan tage ud og løbe rundt på. Mange steder kan du enten vælge at leje skøjterne på stedet, eller du kan vælge at medbringe dine egne, hvis du har et par selv.

At stå på skøjter er ikke kun noget, der hører til om vinteren. Der er mange skøjtehaller, hvor du kan booke dig ind på stå på skøjter, når du har lyst til det. Det kan også være rigtig sjovt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.