Minigolf er for hele familien

Kunne du godt tænke dig at lave noget sjovt med din familie, og skal det være noget andet end den typiske tur i biografen eller i bowlinghallen, kan det være, at minigolf er en mulighed for jer.

Minigolf er tit en overset aktivitet, men det betyder ikke, at det ikke kan være både sjovt og underholdende at spille det.

Mange af os har prøvet at spille minigolf på et eller andet tidspunkt, men hvis du tænker over det, er det sikkert ved at være længe siden, du sidst har bevæget dig ud på en miniversion af en 18-hullers bane.

Så vil du have en sjov eftermiddag med familien, er det bare med at få booket plads med det samme.

Del jer op i hold

Hvis I er mange, der skal spille på samme tid, kan det være en god idé at dele jer op i mindre hold, så I ikke skal vente på, at alle otte har været igennem hver eneste bane, før der kan skydes igen.

Del jer eksempelvis op i to eller tre hold, og start så eventuelt forskellige steder på banen, så der hele tiden er en bane ledig, som I ikke har gennemført endnu.

Vælger I at dele jer op i hold, skal I huske at få en notesblok med til hvert hold, så der kan være ordentlig styr på, hvem der fører, og hvem der i sidste ende vinder. Det er vigtigt.

Perfekt for familier med konkurrencegen

Hvis I elsker at dyste I jeres familie, er minigolf den perfekte aktivitet, da alle kan være med, og stort set alle er på samme niveau med hinanden.

På den måde er der ikke nogen, der har en stor fordel. Det gør det sjovere for alle at dyste med om den altafgørende sejr i sidste ende.

Fordelen ved at spille minigolf er også, at det ikke koster særlig meget, og I kan hurtigt få en times tid eller to til at gå med at spille.

Det gør aktiviteten til det perfekte alternativ for eksempelvis bowling, som snildt koster 50-100 kroner per mand, og som varer nogenlunde lige så lang tid.

Derudover er der også tid på bowlingbanen, hvilket der ikke er i et spil minigolf. Her kan I bruge lige så lang tid på at gennemføre alle hullerne, som I overhovedet har lyst til (eller orker).

Så overvej minigolf som den næste familieaktivitet.