Golf er den perfekte sport for hele familien

Golf er den perfekte sport for hele familien

Savner du en sportsgren for hele familien, og er du ikke sikker på, hvad det skal være, kan det da være, at I skal kaste jer ud i at dyste mod hinanden i golf.

Golf er det perfekte spil for hele familien, og det kombinerer både boldspil, motorik og motion. Det er sjovt at være med til, og alle kan være med. Der er stort set ingen grænser for, hvem der kan eller ikke kan spille golf.

Alle kan spille mod hinanden

I kommer nok ikke til at spille om de store pengepræmier, men I kan altså stadig nemt komme i gang med at spille mod hinanden. Det er også her, du går ind og arbejder med handicap i golf, hvilket er blevet opfundet for at gøre det nemt for to golfspillere på forskelligt niveau at dyste lige mod hinanden.

Det gør det nemt for dig at dyste mod resten af familien, uanset hvilket niveau I hver især befinder jer på. Ved at bruge golf handicap, kan det let lade sig gøre at spille mod hinanden på stort set lige vilkår alligevel. Dermed kan alle spille mod alle.

Del store oplevelser og rejser sammen

Hvis I virkelig bliver glade for sporten i familien, kan I også tage ud i verden og dele store oplevelser sammen. I kan vælge at tage til aktuelle konkurrencer, tage på golfrejser sammen eller at spille på nogle af verdens bedste baner, eller måske bare nogle af landets bedste baner rundt omkring i Danmark.

Det er det bedste ved at dele en passion for en sport sammen i en familie. Det kommer hurtigt til at fylde meget, men hvis alle elsker sporten lige meget, er det jo perfekt at kunne dele sin glæde og de store oplevelser inden for sporten med hinanden.

Nemt at lære

Og så er det jo også godt, at golf er forholdsvis nemt at lære. Du har en bold, som du skal få i hullet for enden af banen med færrest mulige slag. Princippet kender vi jo nok alle sammen fra minigolf – på en rigtig golfbane er der naturligvis lidt flere regler og færre møller og snurretoppe, men princippet er stadig det samme.

Og du skal ikke være nogen atlet for at kunne spille med i golf. Så længe du kan slå til bolden, kan du være med. Så kan du altid bruge en vogn til at køre rundt på banen, hvis bentøjet ikke kan holde til at gå så langt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.