5 tips til at streame golf online

5 tips til at streame golf online

Vil du gerne i gang med at streame golf på nettet, er det faktisk slet ikke så svært. Herunder får du en håndfuld tips til, hvordan du nemt og enkelt kommer i gang med det.

1 – Find ud af hvilke tjenester der sender golf

Først og fremmest skal du undersøge, hvilke streamingtjenester der har golf på programmet. Det er ikke til at sige det konkret, da der hver sæson eller hvert år kan blive forhandlet om disse rettigheder, så bare fordi Viaplay måske har dem i år, kan det være TV2 eller Discovery, der har rettighederne næste år.

Så tjek gerne hvem der sender golf, så du kan få tilmeldt dig det rette sted. Lån penge med lav indkomst hvis du har brug for en hånd til at betale for dit abonnement.

2 – Tilmeld dig via en kampagne og spar penge

Hvis du gerne vil spare penge, når du skal oprette dig hos en tjeneste, kan det være en god idé at tilmelde dig via en kampagne, et tilbud eller en rabatkupon, som du måske har fået i en anden forbindelse.

Du kan i nogle tilfælde få 1, 3 eller 6 måneder gratis abonnement, eller også har du fri adgang til tjenesten i forvejen via dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det er værd lige at tjekke op på.

3 – Stream via WiFi for at spare mobildata

Hvis du gerne vil live streame golf uden at bruge alt din data på din mobil, kan det med fordel være en god idé at streame, når du har forbindelse til et WiFi signal.

Når du bruger WiFi på din enhed, bruger du nemlig ikke din mobildata. Streaming kræver meget data, og derfor kan du hurtigt få kørt dit abonnement tør for data, hvis du skal streame en hel golfturnering.

4 – Køb en bedre internetforbindelse hvis du har problemer

Streamer du over WiFi derhjemme, og er det ikke velfungerende, kan det være, du har brug for en hurtigere forbindelse. Har du eksempelvis en 10 mbit/s forbindelse eller derunder, kan det være en god idé at købe en hurtigere forbindelse.

Ofte kan det lade sig gøre hos det samme selskab, du allerede er kunde hos. Det kræver bare, at du betaler lidt mere om måneden, og måske kan du endda få det for ganske få kroner ekstra pr. måned. Det er værd at undersøge.

5 – Din enhed spiller også en rolle

Så skal du også være opmærksom på, at din enhed kan spille en rolle i forhold til kvaliteten af den stream, du ser. Har du en gammel mobil eller tablet, som du vil bruge til at se golf online, kan du opleve problemer, hvis den ikke er stærk nok til at streame.

Kig evt. på låneudbydere og lån penge til en ny enhed, så du kan komme godt i gang med at streame uden forsinkelser eller afbrydelser.

Nu er du godt klædt på til at komme i gang med at streame golf på nettet via din mobil, PC eller tablet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.