Sådan forbliver du online på golfbanen

Sådan forbliver du online på golfbanen

Spiller du meget golf, og vil du meget gerne have mulighed for at være online, selv når du er på golfbanen, behøver det faktisk ikke at være noget problem.

Har du din mobil på dig, og har du sørget for at oprette dig hos det mobilselskab med den bedste dækning, bør du hele tiden have adgang til nettet – også når du er at finde på golfbanen. Sammenlignig mobil netværk er altid vigtigt, når du skal vælge abonnement, så du kan få den bedste dækning på markedet.

Få den bedste dækning på din mobil

Den bedste dækning på mobilen kommer ikke af sig selv. Det er noget, du skal undersøge på forhånd, hvis du ikke bare vil tage chancen og vælge i blinde.

De forskellige selskaber kører på forskellige netværk i Danmark. Derfor kan der også være stor forskel på, hvor god en dækning du får, alt afhængig hvilket selskab du er kunde hos. Er du kunde hos 3, kan du også undersøge muligheden for at få 3 mobil bredbånd, som kan være godt at have, hvis du eks. har behov for at komme på nettet i sommerhuset eller campingvognen.

Du kan nemt være online på golfrejser i udlandet

Med et dansk abonnement kan du også sagtens være online, når du spiller golf i udlandet. Især hvis du er inden for EU’s grænser. Der er nemlig blevet lavet en aftale for nogle år siden, som har gjort det mulig for os at bruge en portion af vores danske abonnement i andre EU lande.

Det har gjort det nemt at holde forbindelsen uden yderligere omkostninger, og du skal ikke bekymre dig for en stor roaming regning, når du kommer hjem igen. I hvert fald ikke hvis du har holdt dig inden for grænserne i dit abonnement.

Følg med i golfturneringer på nettet

Har du din mobil med dig på golfrejser i udlandet, har du også mulighed for at følge med i golfturneringer online. Enten ved at streame dem, eller bare ved at følge med i livescore på nettet.

Det er jo rart at have muligheden for at holde forbindelsen til sit netværk og omverdenen, selv når du er på ferie. Derfor kan det også være godt at være opmærksom på at vælge det helt rette abonnement til dine behov, inden du tager afsted, så du ikke skal kæmpe med en dårlig forbindelse eller for lidt data, når du først er kommet frem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.