Find din Frie Funktionær her

En oversigt over Frie Funktionærer: – Frie Funktionærer er en fagforening for funktionærer og akademikere i Danmark. – Foreningen blev stiftet i 1993 og har siden da vokset sig til en betydningsfuld aktør inden for arbejdsmarkedet. – Frie Funktionærer arbejder for at sikre medlemmernes rettigheder og interesser ved blandt andet at forhandle overenskomster og yde juridisk bistand. – Medlemskab i Frie Funktionærer giver adgang til rådgivning, kurser og sociale arrangementer. – Foreningen er politisk uafhængig og har som mål at skabe bedre vilkår for funktionærer og akademikere på arbejdsmarkedet.

De fordele, du får som medlem af Frie Funktionærer

Som medlem af Frie Funktionærer får du adgang til professionel rådgivning om arbejdsliv og karriere. Du kan find Frie Funktionærer her og benytte dig af netværksmuligheder og events, der er exklusive for medlemmer. Der tilbydes også juridisk bistand, hvis du skulle få brug for det i forbindelse med din ansættelse. Medlemskabet sikrer dig desuden fordelagtige forsikringsordninger og hjælp til lønforhandling. Du får adgang til en bred vifte af kurser og uddannelser, som kan styrke dine kompetencer og fremme din karriereudvikling.

Sådan bliver du medlem af Frie Funktionærer

For at blive medlem af Frie Funktionærer skal du først besøge deres hjemmeside og finde medlemskabsformularen. Udfyld alle de nødvendige personlige oplysninger, herunder navn, adresse og beskæftigelsesforhold. Vælg den medlemspakke, der passer bedst til dine behov og arbejdssituation. Opnå succes med Det Faglige Hus ved at følge deres vejledning for at optimere dine medlemsfordele. Når du har indsendt formularen og betalt det første kontingent, vil du modtage en bekræftelse på dit medlemskab.

Hvad gør Frie Funktionærer for dig?

Frie Funktionærer er en fagforening, der arbejder for at sikre dine rettigheder som funktionær. De tilbyder juridisk rådgivning, så du kan få hjælp til at håndtere arbejdsrelaterede spørgsmål. Frie Funktionærer forhandler også løn- og ansættelsesvilkår på vegne af medlemmerne. De arrangerer kurser og workshops, der kan hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og styrke din karriere. Som medlem af Frie Funktionærer har du også adgang til en række medlemsfordele, såsom forsikringer og rabatter.

Få økonomisk rådgivning hos Frie Funktionærer

Få økonomisk rådgivning hos Frie Funktionærer. Vores dygtige og erfarne økonomiske rådgivere står klar til at hjælpe dig med dine økonomiske udfordringer og spørgsmål. Vi tilbyder personlig rådgivning, som er skræddersyet til dine individuelle behov og mål. Vi kan hjælpe dig med alt fra budgetlægning og investeringsrådgivning til skat og forsikring. Uanset om du har brug for hjælp til at få styr på dine personlige finanser eller rådgivning i forbindelse med virksomhedsøkonomi, står vi klar til at hjælpe dig.

Sådan får du hjælp i tilfælde af fyring eller afskedigelse

Sådan får du hjælp i tilfælde af fyring eller afskedigelse: 1. Kontakt din fagforening eller faglige organisation for at få vejledning og støtte. 2. Tjek din ansættelseskontrakt og eventuelle kollektive overenskomster for at sikre, at din afskedigelse er i overensstemmelse med loven. 3. Tag kontakt til din kommunes jobcenter for at få information om jobmuligheder og eventuel økonomisk hjælp, såsom dagpenge eller kontanthjælp. 4. Overvej at søge juridisk rådgivning for at vurdere dine rettigheder og eventuelt indlede en sag mod din tidligere arbejdsgiver. 5. Husk at opdatere dit CV og netværke aktivt for at øge dine jobmuligheder.

Karriereudvikling med Frie Funktionærer

Karriereudvikling med Frie Funktionærer kan give dig mulighed for at udvikle dine færdigheder og opnå professionelle mål. Via deres vejledning og ressourcer kan du identificere og forfølge de rette karrieremuligheder. De tilbyder også træning og opkvalificering for at styrke dine kompetencer og øge din værdi på arbejdsmarkedet. Gennem netværk og mentorordninger kan du skabe forbindelser og få support fra erfarne fagfolk. Karriereudvikling med Frie Funktionærer kan være nøglen til at nå dine karrieremæssige ambitioner og skabe succes i din professionelle karriere.

Få adgang til kursus- og uddannelsestilbud hos Frie Funktionærer

Få adgang til kursus- og uddannelsestilbud hos Frie Funktionærer. Vi tilbyder en bred vifte af kurser inden for forskellige fagområder. Udvid dine kompetencer og opkvalificer dig gennem vores tilbudte uddannelsesprogrammer. Vores kurser er fleksible og kan tilpasses dine behov og tidsplan. Tilmeld dig i dag og få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Saml dine kolleger og dann en lokalgruppe med Frie Funktionærer

Saml dine kolleger og dann en lokalgruppe med Frie Funktionærer. En lokalgruppe kan være en fantastisk måde at styrke fællesskab og sammenhold blandt kolleger. I en lokalgruppe kan I dele erfaringer, støtte hinanden og arbejde sammen om at forbedre arbejdsforholdene. Det kan også være en oplagt mulighed for at arrangere sociale aktiviteter uden for arbejdet. Så tag initiativet, saml dine kolleger, og dann en lokalgruppe med Frie Funktionærer.

Vil du have indflydelse? Bliv aktiv i Frie Funktionærer

Vil du have indflydelse? Bliv aktiv i Frie Funktionærer. Vi giver dig muligheden for at påvirke beslutningerne, der vedrører funktionærer. Som medlem af Frie Funktionærer kan du deltage i møder, debatter og arrangementer. Sammen kan vi styrke vores fælles interesser og arbejde for bedre vilkår for funktionærer. Bliv en del af Frie Funktionærer og få indflydelse på din egen arbejdsdag.