Få de seneste nyheder om solbær direkte i din indbakke

Få de seneste opdateringer om årets solbærhøst direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv den første til at få nyt om, hvornår solbærrene er klar til høst, samt tips til den bedste måde at høste og opbevare dine solbær på. Uanset om du dyrker dine egne solbær eller køber dem lokalt, vil vores nyhedsbrev hjælpe dig med at få mest muligt ud af sæsonens lækre afgrøde.

Få unikke opskrifter på solbærdelikatesser

Har du lyst til at prøve noget nyt og spændende med dine solbær? Så tilmeld dig vores solbærnyhedsbrev, hvor du får adgang til unikke opskrifter på lækre solbærdelikatesser. Fra klassiske solbærkompotter til kreative sorbeter og hjemmelavede solbærlikører – der er utallige muligheder for at udforske solbærens mangfoldige smagsnoter. Tilmeld dig vores solbærnyhedsbrev og lad dig inspirere til at skabe dine egne solbærspecialiteter.

Lær om de sundhedsmæssige fordele ved solbær

Solbær er fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter, som kan have en række sundhedsmæssige fordele. De indeholder et højt indhold af vitamin C, som er vigtigt for immunforsvaret og bidrager til at reducere træthed og udmattelse. Derudover indeholder solbær store mængder af kalium, som er essentielt for hjertets og musklernes funktion. Solbær er også rige på anthocyaniner, som er kraftfulde antioxidanter, der kan hjælpe med at beskytte celler mod skadelig oxidativ stress. Studier har vist, at regelmæssigt indtag af solbær kan have en positiv effekt på blodsukkeret og hjælpe med at forebygge type 2-diabetes. Desuden kan solbær bidrage til at styrke knoglerne på grund af deres indhold af mineraler som calcium og mangan.

Få tips til dyrkning af solbær i din have

Solbær er relativt nemme at dyrke i haven, hvis du følger nogle grundlæggende retningslinjer. Vælg et solrigt sted med velafvandet jord, og plant solbærbuskene i rækker med god afstand imellem. Sørg for at give planterne rigelig vand, især i tørre perioder. Beskær buskene regelmæssigt for at holde dem i god form og for at sikre en god høst. Giv desuden planterne et lag kompost eller gødning om foråret for at stimulere væksten. Med den rette pleje kan du se frem til en rigelig høst af lækre, sunde solbær.

Bliv den første til at høre om nye produkter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv den første til at høre om de nyeste produkter fra vores solbærserie. Du får direkte adgang til eksklusive tilbud, produktnyheder og spændende opskrifter, så du altid er opdateret på de seneste tendenser inden for solbær. Meld dig til i dag og få glæde af vores eksklusive indhold, som kun er tilgængeligt for vores nyhedsbrevsabonnenter.

Få eksklusive rabatter kun for nyhedsbrevslæsere

Som nyhedsbrevslæser får du adgang til eksklusive rabatter, der ikke er tilgængelige for andre. Meld dig til vores nyhedsbrev, og du vil modtage særlige tilbud og kuponer, der giver dig mulighed for at spare penge, når du køber vores lækre solbær. Vores nyhedsbrevslæsere har også mulighed for at deltage i konkurrencer, hvor du kan vinde spændende præmier. Tilmeld dig i dag, og bliv en del af vores loyale følgerskare.

Læs om solbærrådets nyeste anbefalinger

Solbærrådet har netop offentliggjort deres nyeste anbefalinger for at få mest muligt ud af dine solbær. Ifølge rådets eksperter er det vigtigt at plukke bærrene, når de er mørkviolette og sprøde. Derudover anbefaler de at opbevare solbærrene i køleskabet for at bevare deres friskhed og næringsstoffer. Endelig understreger de, at solbær er rige på C-vitamin og antioxidanter, som gør dem til et sundt og nærende valg.

Vær med, når vi afholder smagsprøver og events

Følg med når vi afholder spændende smagsprøver og events, hvor du kan møde vores eksperter og prøve vores lækre solbærprodukter. Vær med når vi fejrer de nye sæsoner, afprøver nye opskrifter og giver dig mulighed for at smage dig igennem vores sortiment. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at være den første til at høre om kommende arrangementer.

Bliv inspireret af solbærfans fra hele landet

Mange danskere har fundet glæde i at dyrke og nyde solbær. På vores hjemmeside kan du blive inspireret af andre solbærfans, der deler deres spændende oplevelser og kreative opskrifter. Læs om, hvordan Jens fra Jylland har skabt en imponerende solbærhave, eller find inspiration i Mettes hjemmelavede solbærsaft, som hun serverer for venner og familie. Uanset om du er en erfaren solbærdyrker eller blot nysgerrig på at prøve, har vi masser af indhold, der kan hjælpe dig med at få det bedste ud af din solbærproduktion.

Tilmeld dig i dag og få glæde af solbærnyhederne

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få de seneste opdateringer om solbær direkte i din indbakke. Uanset om du er en erfaren dyrker eller blot interesseret i at lære mere, vil vores nyhedsbrev give dig værdifulde informationer om sæsonens bedste høst, nye dyrkningsmetoder og spændende opskrifter, der kan inspirere dig til at udnytte solbærrenes fulde potentiale. Tilmeld dig i dag og bliv en del af vores solbærfællesskab.